Nyhedsbrev nr. 1

Wmen.dk - Nyt datingsite for lesbiske er i luften.

Det lesbiske datingsite Wmen.dk er tilbage med nyt design, nye features, sit eget musiknummer, interessante nyheder og nye ansigter. Opret en gratis profil allerede i dag. De første 300 tilmeldinger får en gratis Plus Profil. Der er allerede mange, som har tilmeldt sig vores mailingliste og ventet tålmodigt på dagen i dag, hvor sitet går i luften.
 
Tilmed dig GRATIS på www.wmen.dk  
 

Find kærlighed eller venskab
Formålet med Wmen.dk er at skabe et mødested for kvinder med forskellige motivationer for at mødes med andre kvinder. Det er muligt at søge efter: en kæreste, en date, venner, ligesindede med børn og networking. Kort sagt, Wmen.dk er mødestedet for kvinder, der vil i kontakt med andre kvinder. Vores fremtidsplaner med sitet er at gøre det til et aktivt og levende site, der vil være i konstant udvikling med nye features, nyheder, kalender, chat, blog  og meget mere. 
 
Nej, tak til falske profiler!
Vi lægger stor vægt på at du trygt kan færdes på sitet, og derfor skal man i fremtiden sms-valideres for have adgang til sitet. På den måde undgår vi falske profiler.
 
5 lesbiske kvinder står bag Wmen.dk
Vi har vidt forskellige kompetencer og interesser, men en ting har vi tilfælles, udover det at elske kvinder, nemlig at vi alle har mødt vores partner på forskellige datingsites. Vi var alle enige om, at der manglede et smagfuldt og brugervenligt online mødested dedikeret til lesbiske og biseksuelle kvinder – vores helt eget mødested.
 
Mød os til Copenhagen Pride 14.8.12 – 19.8.12
Vi deltager naturligvis i årets Gay Pride, hvor du finder os i mængden iført Wmen.dk trøjer med en flyer i hånden. Derudover kan du opleve den charmerende og dygtige sangerinde Nanamarie Venca Reimer på Rådhuspladsen torsdag den 16.8.12, hvor hun synger Wmen.dk's helt eget popnummer: ’Der er en særlig kemi’, som du kan høre på Wmen.dk sitet.  
 
 
De bedste Sommerhilsner
Wmen.dk Teamet
Maja, Louise, Katia, Jeanne og Marianne

 
- Oplev en særlig kemi på Wmen.dk