Pressemeddelelse (udsendt d. 6 august 2012)

Nyt datingsite for kvinder er netop lanceret

Bag Wmen.dk står 4 lesbiske kvinder, der alle har erfaring med datingsites. De vidste, hvad der fandtes af udbud i form af andre datingsites og syntes, at der manglede et unikt mødested for lesbiske og biseksuelle kvinder, designet og udviklet af kvinder der ved, hvad kvinder efterspørger.

”Vi var alle enige om, at der manglede et smagfuldt og brugervenligt online mødested dedikeret til lesbiske og biseksuelle kvinder, som også indeholdte relevante nyheder, information om kommende arrangementer osv. Vi vidste, at det var noget, som var efterspurgt” udtaler Katia fra Wmen.dk

Maja, der er idékvinden bag datingsitet, havde for 3 år siden Wmen.dk kørende med over 1.500 brugere. Allerede inden det nye wmen.dk gik i luften, havde flere hundrede skrevet sig på mailinglisten til nyhedsbrevet omkring opstart, så mange har ventet tålmodigt.

”For 3 år siden havde vi desværre et alvorligt driftstop grundet valget af hosting partner, i den forbindelse så jeg mig nødsaget til at lukke Wmen.dk. Nu er vi tilbage, og har valgt en meget sikker og professionel hosting partner, som jeg har fuld tillid til” siger Maja fra Wmen.dk

Nu er hun tilbage igen med et helt hold af kompetente, passionerede, idérige ildsjæle bag sig, så der er lagt op til et power datingsite. Målet med Wmen.dk er at skabe et mødested for kvinder med forskellige motivationer for at mødes med andre kvinder. Det er muligt at søge efter en kæreste, en date, venner, ligesindede med børn og networking osv. Kort sagt, Wmen.dk er mødestedet for kvinder, der vil i kontakt med andre kvinder.

Teamet bag Wmen.dk har lagt stor vægt på et lækkert og indbydende design samt brugervenlighed. Teamet vægter tryghed og sikkerhed meget højt, hvorfor man i fremtiden skal sms valideres, når man opretter en profil.

”Vi satser på at have en høj sikkerhed på sitet og undgå de mange ”fake” profiler, man ofte møder på andre datingsites.” Siger Jeanne fra Wmen.dk

Fremtidsplanerne er også lagt for datingsitet.  Det er et aktivt site, der vil være i konstant udvikling med nye features, nyheder, kalender og på sigt er planerne at udvide til et nordisk site. 

En helt unik feature, der er værd at fremhæve, er at Wmen.dk har lavet deres egen melodi. Sangen findes på Wmen.dk og ligger også på Youtube.

Marianne som normalt arbejder med lyddesign udtaler ”sangen hedder ’der er en særlig kemi…’ og er skrevet og sunget af Nanamarie Venca Reimer. Den er skrevet med øje for de oplevelser og følelser, som forekommer, når man møder et andet menneske. Meget apropos et datingsite synes vi”.

Summary:
Wmen.dk er grundlagt af fire lesbiske kvinder med vidt forskellige kompetencer og interesser, men som alle har erfaring med online dating og selv har fundet deres partnere igennem forskellige dating sites. De var alle enige om, at der manglede et smagfuldt og brugervenligt online mødested dedikeret til lesbiske og biseksuelle kvinder. Sitet skulle også indeholde relevante nyheder, information om kommende arrangementer osv. De havde alle lysten til at bidrage med noget konstruktivt til det lesbiske miljø, og hvad bedre end et mødested, hvor kvinder kunne finde hinanden, om det så var i form af kærester, veninder eller samarbejdspartnere. Med tryghed og brugervenlighed for øje er tanken blevet en realitet i august 2012.

Som noget helt unikt præsenteres Wmen.dks egen music track ”Der er en særlig kemi” i forbindelse med lanceringen.

Links:
www.wmen.dk
http://www.facebook.com/Wmendk
http://www.youtube.com/watch?v=iMPY8fmE_CA

Boilerplate:
Wmen.dk er et smagfuldt og brugervenligt online mødested, som indeholder relevante nyheder og information, dedikeret til lesbiske og biseksuelle kvinder. Wmen.dk er grundlagt februar 2012 af fem kvinder, som selv lever i lesbiske forhold.

Kontakt:
Wmen.dk teamet
presse@wmen.dk