Data & Sikkerhed
 
Denne Fortrolighedspolitik beskriver den nuværende politik og praksis i forhold til persondata oplyst os af dig direkte og/eller gennem Wmen.dk ("vores website"). Begrebet "persondata" benyttes om personligt identificerbare oplysninger om dig som f.eks. navn, stillingsbetegnelse, fødselsdag, billede(r), email-adresse eller postadresse. Vi driver vores website i henhold til den danske Lov om behandling af personoplysninger (Persondataloven). 

Indsamling og brug af persondata

Du kan vælge at tilmelde din profil hos os. Når du tilmelder dig, beder vi dig om kontaktoplysninger som f.eks. navn, mobilnummer, postadresse og email-adresse. De oplysninger du giver os elektronisk, bliver gemt i vores databaser. Oplysningerne bliver alene anvendt på vores website og i forbindelse med en evt. korrespondance med dig.

Videregivelse af din persondata

Vi udveksler, sælger og distribuerer under ingen omstændigheder persondata til uvedkommende tredjemænd, herunder adresseringsbureauer og lignende. 

Dog kan vi videredistribuerer persondata til tredjemand, der på vores vegne håndterer salg, support, korrespondance, reklame eller konkurrencer. Hvor det er nødvendigt vil vi skriftligt forud for videregivelse af persondata forlange, at en tredjemand træffer passende forholdsregler med henblik på at beskytte disse oplysninger. 

Anonyme data indsamlet via dette web-site

Ud over de oplysninger, vi indsamler, som beskrevet ovenfor, anvender vi teknologi til at indsamle anonyme oplysninger om brugen af vores website. For eksempel anvender vi teknologi til at kortlægge, hvilke sider vores besøgende åbner på vores website. Vi anvender også teknologi til at fastslå, hvilken webbrowser vores besøgende bruger. Denne teknologi identificerer dig ikke personligt, men sætter os i stand til at udarbejde statistisk materiale om vores besøgende og deres brug af vores websites. 

Vi anvender disse anonyme data til at forbedre indholdet og funktionaliteten på vores website, samt til bedre at forstå vores brugere, samt til at forbedre de ydelser vi tilbyder.

Links til andre websites

Dette website kan indeholde hyperlinks til websites, der ikke drives af os. Disse hyperlinks er kun angivet som reference og som en service, og de er ikke udtryk for vores godkendelse af aktiviteterne på disse tredjemænds websites eller nogen som helst tilknytning til disse virksomheder. Vi støtter ikke nødvendigvis det eksterne selskab, dets website eller de produkter og/eller serviceydelser, det pågældende selskab tilbyder og sælger. 

Vi har ikke kontrol over disse websites og er ikke ansvarlige for deres databehandlingspraksis og fortrolighedspolitik. 

Vi anbefaler, at du undersøger de enkelte websites’ fortrolighedspolitik, før du bruger websitet eller indtaster persondata.

Data sikkerhed

Adgang til afgivne oplysninger er begrænset til team wmen.dk, som består af 4 personer, der har et legitimt behov for sådanne oplysninger. 

Vi tilstræber, at persondata i vores databaser er pålidelige, nøjagtige, fuldstændige og opdaterede, samt at vi har en god sikkerhed i vores databaser.  Vi udfører daglig backup af database.

Vi lagrer kun dine persondata så længe, som det med rimelighed er nødvendigt i forhold til det formål, oplysningerne var indsamlet til eller for at overholde lovgivningsmæssige eller etiske krav til rapportering eller opbevaring af dokumenter.

Dataadgang og rettelser

Hvis du ønsker at få oplyst, hvilke persondata vi har om dig, kan du  kontakte os pr. e-mail.
  
Du kan ligeledes anmode os om at rette, ajourføre eller slette upræcise persondata om dig samt oplyse tredjemand om disse nødvendige ændringer. 

Generelle råd om sikkerhed på Wmen.dk

Wmen.dk råder alle brugere til at være forsigtige overfor breve, der er skrevet på engelsk. Dette kan være fup-breve, som kun går ud på at få penge ud af folk.

Generelt opfordrer vi til ikke at give penge til folk, som du ikke kender lige gyldigt, hvor meget kontakt du har haft med dem på Wmen.dk. Brug "Anmeld" knappen, hvis du tror at en fup-profil er på spil eller hvis du føler dig anstødt af en bruger.

Samtidig skal du ikke give personlige oplysninger, så som f.eks. adresse og kontonumre videre til en anden bruger. I det hele taget skal du tage din sikkerhed alvorligt når du dater.