Abonnementsbetingelser

Forhandlerinfo
Betalingen er godkendt af Nets.dk og foregår gennem en SSL krypteret forbindelse hostet af epay.dk.
Du køber ydelsen af Wmens Web, CVR 34737630, team@wmen.dk, Rentemestervej 11E, 2400 København NV.

Moms og gebyrer
Der er i de oplyste priser inkluderet gebyrer og moms. 

Levering
Det købte produkt leveres straks efter betalingen er gennemført.

Betingelser for løbende abonnement
Når du trykker på køb og gennemfører betalingsforløbet tilkendegiver du samtidig, at Wmen.dk må trække det aftalte beløb hver 30. dag. Det valgte abonnement fornyes automatisk indtil du sletter din profil. Når du har gennemført din betaling modtager du en kvittering pr. mail.

Opsigelse og binding
Du kan til enhver tid slette din profil, og dermed stoppe dit løbende abonnement. Når din profil er slettet, vil der ikke længere blive hævet penge på din konto. Betalingen stopper ved udløb af den 30 dages abonnementsperiode. Allerede gennemførte og ibrugtagne abonnementer refunderes ikke.


Kortindehavers ansvars- og hæftelsesforhold
Betalingen er bindende fra det øjeblik, der første gang logges ind på profilen. Kortholder er forpligtet til at betale det fulde beløb for hele den valgte abonnementsperiode og efterfølgende abonnementshævninger, med mindre abonnementet i mellemtiden er opsagt jf. ovenstående regler for opsigelse.

Fornyelse og abonnementer
Abonnementer påbegynder fornyelsesprocessen ca. 24 timer før abonnementet udløber. Abonnementsperioden er på 30 dage. Når de 30 dage er gået fornyes dit abonnement automatisk indtil du ændrer eller sletter din profil.

Fortrydelsesret
Til dit abonnementskøb er knyttet den lovbestemte fortrydelsesret på 14 dage. Du kan dog kun fortryde købet, hvis du ikke har taget dit abonnement i brug indenfor de 14 dage. Du tager dit abonnement i brug i samme øjeblik du gennemfører købet på Wmen.dk. Ønsker du at benytte fortrydelsesretten, skal du straks efter køb logge af din profil og kontakte support for at informere om, at du har fortrudt og ønsker at annullere dit køb. Da du har indgået en aftale om et abonnement, er der kun fortrydelsesret ved aftalens indgåelse og ikke i forbindelse med den løbende betaling.

Ombytning og returret
Købte varer kan ikke ombyttes, returneres eller overføres til en anden profil.
Du kan ej heller få købte varer refunderet, hvis din profil blokeres pga overtrædelser af vores øvrige betingelser.

Har du fået nyt kreditkort?
Bliver dit kreditkort lukket eller har du fået et nyt kreditkort, vil din betaling ikke kunne gennemføres og dit abonnement vil blive deaktiveret ved udløb af den tilbageværende abonnementsperiode. For at fortsætte dit abonnent skal du oprette en ny Plus profil oprettet med det nye betalingskort.